Mijn doelen voor deze herfst

Op het gebied van voeding en fitness

Geplaatst op 3-9-2017

De herfst is weer begonnen! Ik denk dat er veel mensen zijn die liever nog wat langer zomer hebben, maar ik hou wel van herfst! Wandelen door het bos en eten bij het pannenkoekenhuis, met een warme trui en een appel kaneel theetje op de bank terwijl de open haard aan staat, zo gezellig! Vaak stel ik een aantal doelen op voor mezelf als er een nieuw seizoen aanbreekt, dus laat ik die eens met jullie delen. Dit zijn de doelen waar ik deze herfst aan ga werken op het gebied van voeding en fitness.

Minimaal 2x per week sporten

Heel slecht, maar het sporten is er de laatste tijd een beetje ingeschoten. Voorheen ging ik standaard minimaal 2x en soms wel 4x per week naar de sportschool, maar vanwege de drukte van de afgelopen weken ben ik maar 1x per week wezen sporten. Ook al gaat mijn lichaam niet snel achteruit vanwege mijn gezonde voedingspatroon, neemt mijn spiermassa natuurlijk wel gewoon af als ik het niet bij hou. Daarom ga ik 2x per week sporten weer helemaal op pakken!

110 KG legpress

Ondanks het 1x per week sporten, heb ik deze week toch de 100 KG legpress gehaald wat nog nooit eerder is gebeurd. Daarom denk ik dat ik deze herfst zeker de 110 KG moet kunnen halen als ik weer vaker ga sporten!

Nieuwe voedingsproducten ontdekken

Ik ben wat voeding betreft best een basic bitch. Ik vind het prima om heel simpel te eten zolang het maar gezond is, maar wel merk ik dat ik heel blij kan worden als ik een nieuw vegan product ontdek in de supermarkt waar ik mijn maaltijden mee kan verrijken. Zo heb ik de afgelopen week een hoop nieuwe producten ontdekt waar ik zo ontzettend blij mee ben! Daarom wil ik me dit seizoen meer focussen op het experimenteren met vegan voeding zodat ik nog meer lekkere dingen kan maken. In mijn volgende artikel zal ik deze nieuw ontdekte vegan producten uit de supermarkt met jullie delen! You have to try them out!

Nu ga ik heerlijk een dagje het bos in met mijn ouders, zusje en doggo! Wat gaan jullie doen vandaag en hebben jullie doelen voor deze maand / dit seizoen?

Deel dit artikel


Deze artikelen zijn wellicht ook wat voor jou!

De effecten van een plantbased lifestyle op mijn lichaam

Je hormonen in balans met maca

Candida bestrijden met voeding