Tastea Beautythee

Versnelt haar- en nagelgroei, vermindert ontstekingen en stimuleert collageenproductie

Geplaatst op 3-5-2017

Ik ben echt gek op thee! Op een doordeweekse dag drink ik vrijwel alleen maar thee en water, omdat ik merk dat dit een goed effect heeft op mijn lichaam en huid. Het stimuleert mijn spijsvertering en helpt bij het ontgiftigen van mijn lichaam. Ik drink alleen natuurlijke thee, omdat ik allergisch ben voor kunstmatige aroma's. Tastea heeft 100% natuurlijke theeblends met verschillende gezondheidsvoordelen. Ik wilde graag de Beautythee uitproberen omdat deze deze de haar- en nagelgroei bevordert, ontstekingen vermindert en de collageenproductie stimuleert. Benieuwd naar het resultaat na 3 weken?

Waarbij kan de Beautythee ondersteunen?

Ik heb gekozen voor de thee Picture Perfect, oftewel de Beautythee. Deze thee kan de groei van sterke en gezonde haren en nagels bevorderen, de aanmaak van collageen stimuleren en huidontstekingen verminderen. De thee zou dus perfect zijn voor mensen die rimpels willen bestrijden en / of als je snel last hebt van puistjes.

Ingrediënten

Green tea China Sencha, green tea China Jasmine, lemongrass, natural flavouring, raspberry, jasmine petals, China Jasmine Dragon Pearls, passionflower herb, bamboo leaves.

Dit is hoe de thee eruit ziet. Het zijn losse theeblaadjes die je in een theefilter of een Tastea beker kunt doen. In de Tastea beker zit een filter die je eruit kan halen om schoon te maken. Vul de filter met 2,5 gram (= 1 theelepeltje vol) thee, giet hier kokend water overheen en laat de beker even afkoelen voordat je de deksel erop draait (in verband met de druk van het hete water). De dubbele wanden van de beker zorgen ervoor dat je je handen niet verbrand. Ook kan je de beker overal mee naartoe nemen, omdat hij goed sluitbaar is. Ik zet hem wel altijd overeind in mijn tas voor de zekerheid.

Geur en smaak

De thee ruikt heerlijk naar frambozen en jasmijn. Het is een zachte, bloemige en frisse thee door de combinatie van verschillende soorten fruit, groene thee, bamboo en limoengras. Hij is helemaal niet sterk of kruidig wat hem ideaal maakt voor mensen met een zwakke maag. Zelfs mijn zusje die normaal gesproken heel picky is met thee, is verliefd geworden op de Picture Perfect. Zij wordt al snel misselijk van sterke thee, maar deze vindt ze heel lekker.

Resultaten

Wat heeft de thee gedaan voor mijn huid en lichaam na 3 weken? Ik heb de afgelopen tijd weer een paar allergische reacties gehad, omdat er iets in mijn eten zat wat de kok was vergeten te noemen. Mijn huid was hierdoor weer onrustig, maar dat maakte het wel een goed moment om de Beautythee te testen. Kan de thee echt ontstekingen verminderen? Normaal duurt het ongeveer één week voordat alle ontstekingen weg zijn na een allergische reactie. Dit keer duurde het ongeveer 4 dagen voor alle ontstekingen weg waren, dus dat is echt een groot pluspunt voor mij. Wat mij verder opviel, was dat mijn nagels sneller gingen groeien terwijl ik niet anders heb gegeten als normaal. Wat de haargroei en collageenproductie betreft heb ik vrij weinig verschil gezien, maar wellicht komt dat nog als ik de thee langer blijf drinken. Dat was ik sowieso al van plan, want hij is heerlijk!

Wil jij ook een van de Tastea blends uitproberen? Dan heb ik een heerlijke kortingscode voor jullie! Met de code knapgezond krijg je 10% korting op je bestelling (met uizondering van de Package deals).

www.tastea.eu

Deel dit artikel


Deze artikelen zijn wellicht ook wat voor jou!

7 Tips tegen een opgeblazen buik

Mijn tips tegen acné

Beste supplementen tegen acné