Follow me on


Fitness


Tips voor sneller spierherstel

Voeding, beweging, rust, supplementen en meer

Tips voor sneller spierherstel

Als je meerdere keren in de week krachttraining wilt doen, is het belangrijk ervoor te zorgen dat je spieren genoeg hersteld zijn voor je ze opnieuw traint. Wanneer je je spieren traint, raken ze licht beschadigd wat niet niet erg is en juist voor spiergroei zorgt. Alleen moeten ze dan wel genoeg rust krijgen na de training. Als je dezelfde spiergroep weer traint voordat deze hersteld is, wordt het herstel en dus de spiergroei verhinderd. Als dat keer op keer gebeurt, raken je spieren overtraint en behaal je niet de resultaten die je wilt behalen. Niet alleen is dat zonde van je lichaam, ook van je tijd en moeite! Daarom geef ik je vandaag een paar tips voor sneller spierherstel!

Lees meer

Tips voor cutting

Hoe verlaag je je calorie inname op een gezonde manier?

Tips voor cutting

Veel mensen zijn op het moment aan het "cutten" om er strak uit te zien voor de zomer. Cutting houdt eigenlijk in dat je je calorie inname verlaagt. Want je valt alleen af als je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt. Maar dat is vaak lang niet zo makkelijk. Je wilt natuurlijk alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen en liever geen honger lijden de hele dag. Ik ben op het moment ook aan het cutten en heb een paar handige tips voor je!

Lees meer

Mijn favoriete vegan eiwitproducten

Voor snelle spieropbouw bij krachttraining

Vegan eiwitproducten bij krachttraining

De laatste maanden ben ik weer helemaal back on track met krachttraining. Ik train 3x per week waarbij ik voornamelijk focus op benen en rug. Om genoeg eiwitten binnen te krijgen als veganist, eet ik veel tempeh, bonen, pasta, havermout en sojamelk. Om dit aan te vullen, gebruik ik veganistische eiwitproducten. Sinds ik deze gebruik, merk ik dat mijn spieren nog veel sneller herstellen en ik dus vaker kan trainen. Met deze producten kan ik alle kanten op: het ene product voeg ik toe aan maaltijden, shakes en smoothies en het andere gebruik ik als tussendoortje.

Lees meer

7 Tips tegen een opgeblazen buik

Hoe voorkom en herstel je een opgeblazen buik?

Opgeblazen buik

Welcome back spring! De croptops worden weer uit de kast getrokken en er wordt weer hard gewerkt aan een strak zomerlijf. Veel mensen willen een strakke gedefinieerde buik. Ondanks dat je hard sport en gezond eet, kan je buik opblazen door verschillende factoren. Als je kijkt naar mijn foto's lijk ik links dikker, terwijl ik even zwaar ben op beide foto's. Daarom geef ik je vandaag mijn 7 tips om een opgeblazen buik te voorkomen en te herstellen!

Lees meer

De juiste sportvoeding voor jouw training

Behaal sneller je doel

Sportvoeding

Heb ik speciale sportvoeding nodig? En moet ik me strikt aan een voedingsschema houden om af te vallen? Deze vragen stellen veel mensen zichzelf. Om een antwoord te kunnen geven moet het doel duidelijk zijn als je gaat trainen. Iedereen die naar de sportschool gaat, heeft namelijk weer een ander doel. De één wil meer spiermassa kweken, terwijl de ander juist af wil vallen. Ook heb je verschillende soorten trainingen, namelijk kracht en cardio. Belangrijk is dat je goed weet wat je moet eten voor beide soorten trainingen, want hier zitten namelijk verschillen in.

Lees meer

10 Foodhacks om af te vallen

Kleine veranderingen met een grote impact

Foodhacks

Vandaag heb ik 10 foodhacks voor jullie om makkelijker af te vallen! Deze simpele hacks zijn makkelijk toe te passen, jawel ook als je een druk studentenleven hebt net zoals ik! Geen dure of bijzondere producten die je niet uit kunt spreken, gewoon simpel en gezond!

Lees meer

Tips voor een snelle vetverbranding

Verbrand 10x zoveel vet!

Vetverbranding

Veel mensen willen afvallen of strakker worden, maar weten niet welke workouts het beste werken en wat ze moeten eten. Daarom heb ik hier mijn voedingstips en workouts voor een 10x zo snelle vetverbranding! Met deze gouden formule kan je al resultaten zien binnen 1 of 2 dagen. Summer we are ready for ya!

Lees meer

Hoe krijg je snel een platte buik?

Tips voor een strakke vrouwelijke buik

Plattebuik

Wie wil er nou geen platte buik? Veel mensen werken hard aan een strakke buik. Helaas krijgen sommigen nooit de buik die ze willen, ondanks de honderden crunches. Meestal pakken ze het helemaal verkeerd aan waardoor ze geen resultaten zien. Daarom heb ik hier mijn beste voedings- en fitnesstips voor een strak buikie! Ik focus me in dit artikel vooral op de vrouwen (sorry guys). Geen sixpacks dus, maar een strak vrouwelijk zandloperfiguur!

Lees meer

Tips voor gezond afvallen

Simpel maar effectief!

Afvallen

Snel afvallen, dat willen we allemaal, maar er bestaat jammer genoeg geen quick fix. Wil je graag een strak lichaam deze zomer? Dan moet je dus nu al beginnen! Met deze simpele, gezonde en natuurlijke tips verlies je al een paar kilo binnen een paar weken, en voel je je ook nog eens lekker fit! Ook is het belangrijk dat je er geen dieet van maakt maar een lifestyle. Met deze tips behoud ik al jaren mijn ideale gewicht!

Lees meer