Online Acné Programma

Leer in 8 weken alles over de oorzaken van acné en hoe je deze op een natuurlijke manier kunt aanpakken!

Zelf heb ik jarenlang last gehad van ernstige acné. De huisarts kon mij enkel helpen met het symptomatisch bestrijden van acné met behulp van medicijnen of cremes. Maar deze middeltjes hebben veel bijwerkingen en lossen nooit het echte probleem op. Als je ermee stopt, komt de acné gewoon weer terug en vaak nog erger ook! Daarom wilde ik de echte oorzaak aanpakken, van binnenuit. Ik wist dat ik hiervoor veel meer kennis nodig had. Kennis over wat er precies fout gaat in je lichaam als je acné hebt en hoe je dat weer recht kunt zetten. Daarom heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar de oorzaken van acné en hoe je deze kunt aanpakken op een natuurlijke manier. In deze periode leerde ik ontzettend veel over de link tussen voeding, organen en de huid en ben ik écht goed gaan zorgen voor mijn lichaam. Ik gooide mijn voedingspatroon en levensstijl compleet om!

Online Acné Programma

Dankzij een voedingspatroon dat hormoonproof, darmvriendelijk, goed is voor de lever en een stabiele bloedsuikerspiegel, ben ik uiteindelijk helemaal van mijn acné af gekomen! Maar ik weet hoe moeilijk het is om van je acné af te komen zonder hulp. Daarom wil ik nu al mijn kennis delen met andere meiden die last hebben van acné!

Door middel van mijn Online Acné Programma leer ik je alles over de oorzaken van acné en hoe je die van binnenuit aan kunt pakken met de juiste voeding en levensstijl. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod zoals voeding en het IGF-1 hormoon, darmgezondheid, hormonen, de bloedsuikerspiegel, lever en chronische stress. Daarnaast leer ik je welke huidverzorging en make-up je het best kunt gebruiken bij acné.

Inhoud van het programma

 • Module 1: mijn verhaal
 • Module 2: voeding en het IGF-1 hormoon
 • Module 3: darmgezondheid, Candida en lekkende darm
 • Module 4: hormonen en bloedsuikerspiegel
 • Module 5: de lever en hormonen
 • Module 6: chronische stress
 • Module 7: huidverzorging en make-up
 • Module 8: acné voedingsplan & hoe nu verder?

In totaal bestaat het programma dus uit 8 weken (elke week een module). Vanaf de start van het programma heb je 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook Community waarin je al je vragen kunt stellen aan mij en de andere meiden! Hierin krijg je dus volop ondersteuning in de zoektocht naar de oorzaken van jouw acné.

Je investering voor het Online Acné Programma is eenmalig €349 (excl. BTW)

Wat gebeurt er als je je aanmeld?

 1. Ik stuur je een email met de factuur.
 2. Nadat ik de betaling heb ontvangen, stuur ik je de introductiemail met een link naar de besloten Facebook Community.
 3. Meld je aan voor de Facebook Community zodat ik je kan accepteren en je toegang krijgt tot de groep.
 4. Daarna gaan we van start! Elke week ontvang je een nieuwe module en kan je al je vragen stellen in de Community.
 5. Na 8 weken weet jij precies hoe acné wordt veroorzaakt en wat je daar zelf aan kunt doen!

Ben je ook helemaal klaar met je acné en wil je het probleem nu echt bij de bron aanpakken?

Meld je aan!