Voel jij je onzeker als je in de spiegel kijkt?

Heb jij al meerdere bezoekjes gebracht aan de huisarts en dermatoloog voor je acné? Honderden euro’s besteed aan nieuwe huidverzorging en acné behandelingen? Maar heb je jaren later nog steeds last van acné? Ben je bang dat het erfelijk of hormonaal is en er dus simpelweg niets aan te doen is?

Ik weet precies hoe je je voelt. Ook ik heb jarenlang last gehad van acné. De huisarts stuurt je naar huis met uitdrogende cremes of medicijnen met nare bijwerkingen. En dan komt de acné ook nog eens terug wanneer je ermee stopt. Logisch, want dit soort middelen bestrijden enkel de symptomen waardoor je eigenlijk aan het dweilen bent met de kraan open. Maar wat is dan wel de juiste manier om acné aan te pakken?

Draai die kraan dicht en pak de oorzaak aan!

Acné is een teken dat er iets niet goed gaat in je lichaam. Wanneer één of meerdere organen overbelast zijn en niet krijgen wat ze nodig hebben om goed te functioneren, ontstaat er acné. De oplossing is dus om je lichaam te geven wat het nodig heeft om dit aan te pakken!

Maar hoe doe je dat?

Allereerst moet je weten wat er exact gebeurt in je lijf. Hoe ontstaat acné? Welke organen zijn hierbij betrokken? En hoe zorg je ervoor dat deze weer hun werk gaan doen? Hiervoor heb je de juiste kennis nodig. Geen tips van Google, maar kennis van professionals die weten waar ze het over hebben.

Ik heb als ervaringsdeskundige mijn werk gemaakt van acné. Toen ik te maken kreeg met ernstige acné ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren, heb ik jarenlang onderzoek gedaan en ben ik in gesprek gegaan met andere professionals uit verschillende vakgebieden. Want dat is juist zo belangrijk! Een dermatoloog of huidtherapeut weet bijvoorbeeld weinig over voeding, maar weet wel hoe je je huid van buitenaf kunt ondersteunen.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld, heb ik toegepast op mezelf. Nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn acné volledig onder controle heb. Ik verstop me niet langer achter een dikke laag make-up, voel me fitter dan ooit en kan weer genieten van alles wat ik wil doen!

Online Acné Programma

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk en tijdrovend het is om van acné af te komen zonder hulp. Je kunt jaren blijven aanmodderen en honderden euro’s blijven besteden aan huidverzorging en behandelingen. Zonder het gewenste resultaat.

Wat jij nodig hebt is een duurzame oplossing. Een oplossing waarvan jij je leven lang plezier kunt hebben. Een leefstijl waarmee jij je huid gezond kunt krijgen én houden. Daar heb je niet alleen de juiste kennis voor nodig, maar ook een stappenplan. Welke stappen moet je doorlopen en in welke volgorde? Welke tests moet je bijvoorbeeld doen om te checken wat bij jou het probleem is of om dingen uit te sluiten? Welke voeding moet je vervolgens vermijden en waar moet je juist meer van binnenkrijgen zodat je lichaam goed kan functioneren? Ik kan jou daarbij helpen!

Van acné naar je beste huid ooit en een boost van zelfvertrouwen!

Met mijn Online Acné Programma help ik jou acné de baas te worden met behulp van de juiste voeding en leefstijl. Je leert alles over de oorzaken van acné en hoe je deze van binnenuit kunt aanpakken. De focus ligt hierbij volledig op een duurzame leefstijlverandering.

Een programma van 8 weken

Elke week ontvang je een module. In totaal bestaat het programma uit 8 modules:

1. Mijn verhaal

2. Voeding & IGF-1 hormoon 

3. Darmgezondheid

4. Hormonen & bloedsuikerspiegel

5. Hormonen & lever

6. Chronische stress

7. Huidverzorging & make-up

8. Acné voedingsplan & leefstijl

Online Acné Programma

Je krijgt:

Alle benodigde kennis in een uniek totaalpakket

Om acné bij de bron aan te pakken, moet je weten hoe acné ontstaat en wat je lichaam nodig heeft om het probleem op te lossen. Daarom leer ik jou hoe je dat kunt doen zodat jij je huid weer in topconditie krijgt! Dit is het eerste programma waarin alle verschillende aspecten van acné worden behandeld, van voeding en leefstijl tot huidverzorging en make-up! 

Praktische voeding- en leefstijltips

Het programma staat vol met praktische tips die je direct kunt toepassen. Wat kan je beter vermijden om een specifieke oorzaak van acné aan te pakken? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn andere tips om je lichaam hierbij te ondersteunen? Elke module bevat een aantal actiepunten waar je meteen mee aan de slag kunt! Bijvoorbeeld welke tests je kunt doen om dingen uit te sluiten.

6 Maanden persoonlijke hulp & support

Omdat ik jou tijdens dit traject alle aandacht wil geven die je verdient, ben ik 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Ik beantwoord binnen no-time al je vragen, geef je advies op maat en help je verder wanneer je vastloopt. Samen leggen we jouw unieke puzzel!

Toegang tot de besloten Facebook Community

Leer de andere meiden kennen die hetzelfde traject volgen! Je kunt elkaar vragen stellen en tips en ervaringen delen. Ook ik ben aanwezig in de Community en geef antwoord op alle vragen die gesteld worden.

Een acné voedingsplan

Ik heb een weekschema voor je samengesteld met allerlei simpele en lekkere maaltijden die hormoonproof en darmvriendelijk zijn. Hiermee kan jij je acné op afstand houden! Als bonus krijg je hier een gratis boodschappenlijst bij.

Een duurzame oplossing

Dit programma richt zich op een duurzame leefstijlverandering zodat de acné niet alleen weg gaat, maar ook weg blijft! Ik geef je de kennis, handvatten en voeding- en leefstijltips die jij nodig hebt voor een acnéproof leefstijl.

Je zelfvertrouwen terug!

Dit is nog het allerbelangrijkste want daardoor kan je weer genieten van alles wat je wilt doen! Je hoeft je niet langer te verstoppen vanwege je huid. Weg met al die make-up, tijd om te stralen!

Bonus: food do’s & don’ts bij acné

Dit is een hulplijst waarin de voedingsmiddelen staan die je beter kunt vermijden, de alternatieven die je kunt nemen, de voedingsmiddelen die je kunt eten maar met mate en de voedingsmiddelen die juist goed zijn tegen acné (de acné killers). Dit alles in één handig overzicht om het makkelijker voor je te maken!

Bonus: huid logboek

Door middel van het huid logboek kan je makkelijk de voortgang van je huid bijhouden! Wat heb je gegeten? Had je last van klachten? En hoe heeft je huid daarop gereageerd? Op deze manier kan je goed checken op welke voedingsmiddelen jij reageert en kan je bepaalde patronen ontdekken.

Garantie

Dit programma is inhoudelijk gebaseerd op de Orthomoleculaire geneeskunde, Huidtherapie, Voeding & Diëtetiek en relevante literatuur. De module over huidverzorging & make-up is tevens gecheckt door een Huidtherapeut om de kwaliteit te waarborgen. Ik wil jou namelijk de garantie geven dat de kennis die jij gedurende je leven meeneemt geen onzin is!

Daarnaast wil ik je een tweede garantie geven, omdat ik weet dat je al genoeg geld hebt besteed aan je huid en ik 100% zeker weet dat ik jou verder ga helpen met dit programma en mijn persoonlijke hulp & support. Ben je na 4 weken niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

Investering

Je investering voor het Online Acné Programma is €349 (ex. btw)

Dit is inclusief een half jaar persoonlijke ondersteuning van mij! Ben je helemaal klaar met acné en wil je het probleem nu écht bij de bron aanpakken? Laat mij je helpen en kom nu in actie! Het zal je uiteindelijk veel tijd, geld en littekens besparen. Je geluk en gezondheid zet je toch niet in de wacht?

349.00In winkelmand

Ongeveer 4,5 jaar geleden toen ik begon met de pil kreeg ik last van acné rondom mijn kind en mond. Ik dacht dat ik gezond at, maar mijn huid verbeterde niet. Daarom besloot ik 2 jaar geleden naar de huisarts te gaan. Ik kreeg een heftige creme wat maar tijdelijk hielp. Al snel wist ik zeker dat het van binnenuit opgelost moest worden en dat mijn acné niet weg zou gaan met een creme of huidbehandeling. Een half jaar geleden ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en ben ik me meer gaan verdiepen in voeding. Zo kwam ik uit bij Selina en haar Online Acné Programma! Dit kwam voor mij precies op het goede moment want na 4 jaar was ik er echt klaar mee dat mijn huid niet verbeterde.

Tijdens het Online Acné Programma heb ik heel veel geleerd. Bij ieder persoon kan acné een andere oorzaak hebben en in dit programma komen alle mogelijke oorzaken aan bod! Je krijgt professionele en duidelijke informatie per onderdeel. Selina vertelt ook wat haar eigen ervaringen zijn geweest en dat vond ik persoonlijk heel fijn. Ze geeft goeie tips en adviezen waar je makkelijk mee aan de slag kan gaan.

Tijdens het traject moet je je leefstijl een beetje aanpassen, maar het is niet zo dat je een streng dieet moet volgen, helemaal niet zelfs! Door dit programma word je gewoon veel bewuster van wat voeding met je lichaam doet. Ik vond het zelf heel leuk en interessant om hiermee aan de slag te gaan. Door dit programma is mijn huid echt verbeterd en kan ik ook beter met tegenslagen omgaan. Als ik een weekje slecht heb gegeten en meer last heb van acné, heb ik hier minder problemen mee omdat ik weet dat mijn huid weer verbetert als ik de draad weer oppak. Ik zou dit programma aan iedereen met elke vorm van acné aanraden! Zelfs als je geen acné hebt is het een interessant programma want goede voeding is voor iedereen belangrijk. Bovendien is niet alleen mijn huid verbeterd, maar voel ik me ook fitter!

Anouk Acné Programma

De geschreven modules zijn goed opgebouwd, onderbouwd en helder beschreven. Ook al wist ik al aardig wat en kwamen de modules me niet onbekend voor, ik heb er toch weer van geleerd en ik zou het zeker aanraden aan iemand met huidproblemen👍Selina reageert ook snel op vragen met goed advies. Ik zie haar zeker als een waardige nieuwkomer die deze leefstijl helder kan uitleggen waardoor je er niet tegenop ziet maar juist naar uitziet om te beginnen.

Antje Acné Programma