Voel jij je onzeker als je in de spiegel kijkt?

Heb jij al meerdere bezoekjes gebracht aan de huisarts, dermatoloog of schoonheidsspecialist voor je acné? Honderden euro’s besteed aan huidverzorging en behandelingen? Maar is er niets wat echt geholpen heeft? Of is je acné zelfs erger geworden met de jaren? Ben je bang dat het erfelijk of hormonaal is en er dus simpelweg niets aan te doen is?

Ik weet precies hoe je je voelt! Ook ik heb jarenlang last gehad van acné. Ik had zo’n beetje alles wel geprobeerd: huidverzorging, medicijnen en cremes van de huisarts, gezichtsbehandelingen en ga zo maar door. Sommige dingen hielpen tijdelijk een beetje, maar daarna kwam de acné gewoon weer terug en nog erger ook! Logisch, want dit soort oplossingen bestrijden enkel de symptomen waarmee je de bron van het probleem helemaal niet aanpakt. Je bent dus aan het dweilen bent met de kraan open… Maar wat is dan wel de juiste manier om acné aan te pakken?

Draai die kraan dicht en pak de oorzaak aan!

Acné is een teken dat er iets niet goed gaat in je lichaam. Wanneer één of meerdere organen overbelast zijn en / of niet krijgen wat ze nodig hebben om goed te functioneren, kan er acné ontstaan. De oplossing is dus om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Alles draait om balans!

Maar hoe dan?

Allereerst moet je weten wat er exact gebeurt in je lijf. Hoe ontstaat acné? Welke organen zijn hierbij betrokken? En hoe zorg je ervoor dat deze weer hun werk gaan doen? Hiervoor heb je de juiste kennis nodig. Geen tips van Google, maar kennis van professionals die weten waar ze het over hebben.

Ik heb als ervaringsdeskundige mijn werk gemaakt van acné. Toen ik zelf te maken kreeg met extreme acné ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren, heb ik jarenlang onderzoek gedaan en ben ik in gesprek gegaan met andere professionals uit verschillende vakgebieden. Want dát is juist zo belangrijk! Een dermatoloog of huidtherapeut weet bijvoorbeeld weinig over voeding, maar weet wel hoe je je huid van buitenaf kunt ondersteunen.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld, heb ik toegepast op mezelf. Dankzij die kennis heb ik mijn huid enorm kunnen verbeteren en heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug! Ik verstop me niet langer achter een dikke laag make-up, voel me fitter dan ooit en kan weer genieten van alles wat ik wil doen.

Omdat ik het zelf heb meegemaakt, weet ik hoe moeilijk en tijdrovend het is om je acné aan te pakken zonder hulp. Je kunt jaren blijven aanmodderen en honderden euro’s blijven besteden aan allerlei producten en behandelingen. Zonder het gewenste resultaat. Zo frustrerend!

Wat je nodig hebt, is een duurzame oplossing. Een oplossing die niet alleen nu werkt, maar ook nog over een paar jaar. Kortom, een oplossing waarvan jij je leven lang profijt hebt! Alleen met de passende voeding en leefstijl kan je je acné aanpakken en vervolgens onder controle houden. Maar daar heb je natuurlijk wel eerst de juiste kennis voor nodig!

Welke stappen moet je doorlopen en in welke volgorde? Wat kan je doen op het gebied van voeding en leefstijl om de onderliggende problemen aan te pakken? Hoe krijg je je hormonen bijvoorbeeld weer in balans? Hoe herstel je je darmen? Hoe zorg je voor een stabiele bloedsuikerspiegel? Daar kan ik jou allemaal bij helpen!

Op naar je beste huid ooit!

Met mijn Acné Programma help ik jou acné de baas te worden met behulp van de juiste voeding en leefstijl. Je leert alles over de oorzaken van acné en hoe je deze van binnen (en buiten) kunt aanpakken. De focus ligt hierbij volledig op het creëren van een nieuwe leefstijl waarmee jij je acné kunt aanpakken en vervolgens onder controle kunt houden.

Een online programma van 8 weken

Het Acné Programma is een online programma van 8 weken waarbij je elke week een nieuwe module ontvangt. In totaal bestaat het programma dus uit 8 modules:

1. Mijn verhaal

2. Basisvoeding

3. Darmgezondheid

4. Hormonen & bloedsuikerspiegel

5. Hormonen & lever

6. Chronische stress

7. Huidverzorging & make-up

8. Voedingsplan & mindset

Online Acné Programma

Je krijgt:

Alle benodigde kennis in een uniek totaalpakket

Om acné bij de bron aan te pakken, moet je weten hoe acné ontstaat en wat je lichaam nodig heeft om het probleem op te lossen. Daarom leer ik jou hoe je dat kunt doen zodat jij je huid weer in topconditie krijgt! Dit is het eerste programma waarin alle verschillende aspecten van acné worden behandeld, van voeding en leefstijl tot huidverzorging en make-up! 

Praktische voeding- en leefstijltips

Het programma staat vol met praktische tips die je direct kunt toepassen. Wat kan je beter vermijden om een specifieke oorzaak van acné aan te pakken? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn andere tips om je lichaam hierbij te ondersteunen? 

4 Maanden 1-op-1 coaching

Vanaf de start van het programma krijg je maar liefst 4 maanden lang persoonlijke begeleiding van mij! Zo weet ik zeker dat je op het goede spoor zit en je focus blijft behouden op jouw specifieke problemen. We plannen regelmatig WhatsApp coachingsgesprekken in om te kijken hoe het met je gaat en om vervolgstappen te zetten! 

24/7 Hulp & support via WhatsApp

Omdat ik jou tijdens dit traject alle aandacht wil geven die je verdient, ben ik naast de coachingsgesprekken ook 24/7 bereikbaar via WhatsApp gedurende het coachingstraject. Ik beantwoord binnen no-time al je vragen en help je verder wanneer je vastloopt. Ik ben er voor jou!

Toegang tot de besloten Facebook Community

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook Community van het programma waarin ik wekelijks extra tips en informatie deel om jou verder te helpen. Ook leer je hier de andere meiden kennen die hetzelfde traject volgen. Samen helpen we elkaar verder!

Een acné voedingsplan

Als kerst op de taart heb ik een weekschema voor je samengesteld met allerlei heerlijke dagelijkse maaltijden die hormoonproof en darmvriendelijk zijn. Hiermee kan jij je acné op afstand houden! Als bonus krijg je hier een gratis boodschappenlijst bij.

Een duurzame oplossing

Dit programma richt zich op een duurzame leefstijlverandering zodat de acné niet alleen weg gaat, maar ook weg blijft! Ik geef je de kennis, handvatten en voeding- en leefstijltips die jij nodig hebt voor een acnéproof leefstijl.

Je zelfvertrouwen terug!

Dit is nog het allerbelangrijkste want daardoor kan je weer genieten van alles wat je wilt doen! Je hoeft je niet langer te verstoppen vanwege je huid. Weg met al die make-up, tijd om te stralen!

Bonus: food do’s & don’ts bij acné

Dit is een hulplijst waarin de voedingsmiddelen staan die je beter kunt vermijden, de alternatieven die je kunt nemen, de voedingsmiddelen die je kunt eten maar met mate en de voedingsmiddelen die juist goed zijn tegen acné. Dit alles in één handig overzicht om het makkelijker voor je te maken!

Bonus: skin journal

Door middel van de skin journal kan je makkelijk de voortgang van je huid bijhouden! Wat heb je gegeten? Welk effect had dat op je huid? Kreeg je last van je buik? Op deze manier kan je goed checken op welke voedingsmiddelen jij reageert.

Bonus: supplementwijzer

Voeding en leefstijl vormt de basis en is op geen enkele manier te vervangen door suppletie, maar in sommige gevallen worden supplementen ingezet om je lichaam (tijdelijk) te ondersteunen zodat het beter kan herstellen. In de supplementwijzer lees je welke supplementen er gebruikt worden in welke situaties inclusief het aanbevolen gebruik.

Garantie

Dit programma is inhoudelijk gebaseerd op de Orthomoleculaire geneeskunde, Huidtherapie, Voeding & Diëtetiek en relevante literatuur. De module over huidverzorging & make-up is tevens gecheckt door een Huidtherapeut om de kwaliteit te waarborgen. Zo kan ik jou de garantie bieden dat de kennis die jij gedurende je leven meeneemt geen onzin is!

Daarnaast wil ik je een tweede garantie geven, omdat ik weet dat je al genoeg geld hebt besteed aan je huid en ik 100% zeker weet dat ik jou verder ga helpen met dit programma en mijn persoonlijke hulp & support. Ben je na 2 weken niet tevreden met mijn hulp? Dan krijg je je geld terug!

Wil je weten of dit programma wel wat voor jou is?

Vraag een adviesgesprek aan!

Door middel van een WhatsApp adviesgesprek gaan we uitgebreid in op wanneer jouw acné is begonnen, wat je allemaal al geprobeerd hebt en welke klachten, symptomen en andere signalen bij jou naar voren komen. Ik ga je in 1 a 1,5 uur een heleboel vragen stellen om helder te krijgen waar bij jou de onderliggende problemen liggen en waar nog winst te behalen valt! De kosten van een adviesgesprek zijn €25. Wanneer je na het adviesgesprek besluit mee te doen aan het programma met 1-op-1 coaching worden de kosten van het adviesgesprek kwijtgescholden en krijg je het dus als gift! Wil je een adviesgesprek inplannen? Stuur me een berichtje op WhatsApp! (0641843546)

Investering

Je investering voor het Online Acné Programma is €349 (ex. btw)

Dit is inclusief 4 maanden 1-op-1 coaching en 24/7 extra hulp & support van mij! Ben je helemaal klaar met acné en wil je het probleem bij de bron aanpakken? Laat mij je helpen en kom nu in actie! Het zal je uiteindelijk veel tijd, geld en littekens besparen. Je geluk en gezondheid zet je toch niet in de wacht?

Momenteel zit ik helaas volgeboekt en neem ik dus geen nieuwe cliënten aan. Stuur mij een mailtje als je meer wilt weten over de eerstvolgende beschikbare plek: selinakorthof@knapgezond.nl

Succesverhalen

Review Lien Acné Programma

Toen ik 4 jaar geleden stopte met de pil kreeg ik plots last van een onzuivere huid. Ik probeerde vanalles op vlak van voeding, maar niets dat echt hielp. Ik wist niet meer wat ik nu precies moest eten want wat ik ook at, mijn huid bleef hetzelfde. Selina heeft me ontzettend geholpen om verder te kijken dan enkel mijn huid, en de problemen van onderuit aan te pakken. Wat me vooral erg motiveerde was haar oneindige enthousiasme
en bemoediging! Dat deed me volhouden en uiteindelijk ook resultaten zien. Ik ben haar erg dankbaar, en ik ben blij dat ik de cursus doorlopen heb!

Lien Acné Programma
Review Kim Acné Programma

Al sinds mijn puberteit worstel ik met acne. Hierop volgde een eeuwig durende zoektocht naar dé oplossing: in allerlei huidverzorgingsproducten, medicatie en ga zo maar door. Zoals velen, had ik het gevoel alles te hebben geprobeerd. Toen kwam ik via Instagram in contact met Selina, haar website Knap Gezond en haar Acné Programma. Ik had weleens gelezen over de wisselwerking van voeding, darmgezondheid en de conditie van onze huid, maar wist niet goed hoe ik hier zelf mee aan de slag kon gaan. Ik was dan ook benieuwd om te horen hoe Selina mij hierin zou kunnen helpen. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek besliste ik om de stap te wagen.

Ik heb veel gehad aan het programma. De manier van werken is fijn en divers. Je ontvangt bijvoorbeeld modules met uitgebreide informatie over verschillende thema’s en handige tools zoals een eetdagboek en voedingsschema’s. Selina doet de begeleiding op een professionele en persoonlijke manier. Ze combineert vakkennis met haar eigen ervaringen, wat een meerwaarde geeft. Ik wist aanvankelijk niet goed hoe drastisch ik mijn levensstijl zou moeten veranderen. Selina’s filosofie hielp mij om in te zien dat het vooral gaat om wat gezond en haalbaar is voor jou, zodat je het daadwerkelijk ook kunt volhouden.

De tijd vloog voorbij naar mijn gevoel – maar zelfs al in de eerste weken begin je verschil te merken! Ik ben Selina dankbaar voor alle kennis die ze mij heeft bijgebracht, maar vooral ook voor haar steun en bemoediging. Op eigen houtje zou ik nog niet zo ver gestaan hebben als nu. Ik kijk tevreden en ook wel trots terug op mijn leerproces. Anderzijds besef ik dat dit eigenlijk nog maar de start is van een nieuw hoofdstuk. Dankjewel Selina en veel succes aan iedereen die dit leest! 

Kim Acné Programma
Lorraine Review Acné Programma

Ik heb al zo lang ik me kan herinneren last van acne, en dan eigenlijk voornamelijk van ontstekingen rondom mijn mond en kin. Ik heb al zo veel uitgeprobeerd wat altijd maar tijdelijk werkte, of zelfs helemaal niet. Daarom stond ik vrij sceptisch tegenover dit programma, maar uit wanhoop was ik toch altijd bereid om weer iets nieuws te proberen.
Vanaf het begin heeft Selina veel persoonlijke aandacht voor jouw verhaal en maakt zij op basis daarvan een afweging over wat het beste voor jouw huid en lichaam zou werken. Door haar tips en uitleg over de werking van de darmen, voeding en supplementen heb ik heel veel geleerd. Als je dit advies opvolgt reinig je je lichaam vanbinnen uit en merk je echt resultaten aan je huid! Ik moet wel zeggen dat het veel discipline vereist om altijd gezond te blijven eten – vooral als je wel van snoepen houdt zoals ik –, maar als je de resultaten eenmaal ziet, werkt dit heel motiverend. Naast coaching over voeding, het lichaam en de huid is Selina ook gewoon een hele lieve meid om mee te praten, die je motiveert en inspireert om beter naar je lichaam te luisteren en ervoor te zorgen. Een voordeel is ook dat je de behandeling die ze voorschrijft altijd zelf weer opnieuw zou kunnen beginnen als dat nodig is, en je dus zelf de kennis in handen krijgt over hoe je het beste jouw acne kunt aanpakken. Mijn huid ziet er inmiddels in ieder geval een stuk beter uit.

Lorraine Acné Programma
Selicia Review Acné Programma

Ik ben in Februari gestart met het programma. In het begin vond ik het best moeilijk om te minderen met bepaalde eten. Selina was gelukkig altijd bereikbaar voor vragen en hielp mij met alle plezier. Los van haar eigen voedingsschema heeft zij ook nog eens extra recepten voor mij gezocht omdat ik moeite had met het verzinnen van maaltijden. Dit heeft mij een extra boost gegeven hierdoor ging alles veel gemakkelijker. Nu na 5 maanden tijd merk ik sterk verschil in mijn huid. Mijn acne is verminderd en de roodheid is weg. Ik ben Selina super dankbaar voor al haar adviezen en de steun die ik van haar heb gekregen.

Selicia Acné Programma
Review Denise Acné Programma

Zolang ik me kan herinneren zit ik al bij een huidarts. Ik heb letterlijk alles geprobeerd wat je kan proberen van de huidarts qua medicijnen en zalfjes, zelfs Roaccutane. Tijdens de Roaccutane kuur heb ik me nog nooit zo slecht gevoeld in mijn leven. Ik slikte een hele hoge dosering en alles kwam eruit qua acné. Ik voelde mezelf super lelijk en kwam alleen naar buiten voor werk of boodschappen verder niet. Ik heb er veel voor moeten laten toen die tijd en de maandelijkse prikken vond ik verschrikkelijk ik moest mezelf er echt heen sleuren.. Toen ik klaar was met de kuur was het weg.. maar zoals alles wat ik geprobeerd had.. was het helaas maar tijdelijk.. Ik had dus voor niks alles doorstaan.. De huidartsen wisten niet meer wat ze met me aan moesten. Ze kwamen er met zijn allen niet uit en gaven het dus op.

Een paar maandjes later zag ik iets op Facebook voorbij komen van Selina, ik dacht dit is al het zoveelste wat ik dan probeer maar ik ga het gewoon proberen want verder had ik ook geen idee meer wat ik nog kon doen.. samen met Selina kwamen we erachter dat het lag aan mijn darmen, voeding en de verkeerde huidverzorging. Ik heb mijn voeding en huidverzorging aangepast en zag mijn huid langzaam aan opknappen. Ik vond het in het begin echt moeilijk, maar ondertussen gaat alles vanzelf en weet ik niet beter. Mijn darmen zijn nog niet 100% in orde, maar omdat ze dat al nooit waren gaat dat nog wat langer duren denk ik. Ook slik ik supplementen op aanraden van Selina en daar voel ik me ook goed bij! Ik typ dit echt met tranen in mijn ogen want ik was echt heel ongelukkig en voelde mezelf lelijk en had geen zelfvertrouwen meer.. maar nu zit ik beter dan ooit in mijn vel en heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug, allemaal dankzij de hulp van mijn topper Selina! Ik ben haar echt zooooo dankbaar.. en raad iedereen aan met een acné huid, probeer het alsjeblieft want ze kan je echt helpen! Dus bij deze nogmaals bedankt!

Denise Acné Programma
Review Emmelien Acné Programma

Ik kwam bij Selina omdat ik merkte dat er iets anders moest gebeuren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik heb altijd al last van onzuiverheden gehad maar nu was het echt heftig. Vooral bij m’n wangen en onder m’n kin… het jeukte, deed pijn en maakte me onzeker. Door de stappen van Selina wist ik goed wat ik wel en niet moest doen en merkte ik al snel verschil. Niet alleen in m’n gezicht, maar ook m’n lichaam werd fitter en ik voelde me veel energieker! De juiste voeding doet ontzettend veel met je. Ze gaf me houvast en de juiste tips op het perfecte moment! Ze voelt echt aan wat je nodig hebt. Ik ben ontzettend blij met wat ik tot nu toe heb bereikt. Het gaat met ups & downs, maar door de handvaten die ik nu heb weet ik wat mijn lichaam wel nodig heeft en wel kan verwerken en wat niet en dat is ontzettend fijn 🌼

Emmelien Acné Programma
Merel's review - Acné Programma

Toen ik begon aan het Acné programma van Selina wist ik vantevoren niet wat ik moest verwachten en of het voor mij zou werken. Tijdens mijn puberteit kreeg ik voor het eerst acné en dit was ook zeer heftig. Daarnaast had ik ook PCOS waardoor mijn hormoon huishouding sowieso al verstoord was. De enige oplossing volgens behandelaren was het starten met een zware anticonceptiepil, namelijk de Diane-35. En inderdaad, de acné verdween. Maar door de jaren heen kreeg ik steeds meer last van emotionele dysregulatie, en uiteindelijk ben ik bijna 2 jaar geleden gestopt. Dit gaf een enorme opluchting voor de klachten!! Het nadeel was dat de acné in alle hevigheid weer terug kwam. En het ging maar niet weg. Via de huisarts heb ik alle medische behandelingen gevolgd zonder effect, en uiteindelijk heb ik een kuur isotretinoïne gehad via de dermatoloog. En hoewel zeer effectief, als de acné ooit terug komt wil ik dat nooit meer. Ik ben toen op zoek gegaan naar preventieve methodes, hoe kan ik voorkomen dat ik weer acné krijg door middelen die ik zelf in de hand heb. En zo ben ik via via bij Selina uitgekomen. Ik had geen actieve acné meer, maar Selina gaf me het vertrouwen dat ik de goede keus had gemaakt als het gaat om huidgezondheid. Ik wist niet of ik uberhaupt effect zou merken van het traject, maar met name mijn darmgezondheid is tijdens het afgelopen jaar enorm verbeterd! En dat terwijl ik al zo lang ik me kan herinneren problemen heb met mijn darmen. Dat is me op zich al zo veel waard. Daarnaast is alle informatie die je krijgt helder en wordt duidelijk waarom je bepaalde voedingsmiddelen beter kan vermijden. Ook de module over verzorging van de huid was verhelderend! Het is een enorm prettig proces geweest en Selina staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of om recepten te delen. Deze past ze als het even kan ook nog aan zodat er geen voedingsmiddelen in zitten die mogelijk een trigger kunnen zijn. Ik ben enorm blij dat ik dit programma heb gevonden en dat ik de stap heb genomen om deel te nemen. Niet alleen voor de gezondheid van mijn huid, maar ook voor mijn algemene gezondheid. Dankjewel!!

Merel Acné Programma

Toen ik bij Selina kwam, was ik al 18 jaar op zoek naar een oplossing. Uiteindelijk wist ik dat ik het in de hoek van voeding moest zoeken. Ik ben daarom ook een studie natuur voeding gaan doen (niet afgemaakt), hieruit haalde ik al wel hoe ik zo gezond mogelijk moest eten. Maar ondanks dat hielp het niet voor mijn huid. Natuurlijk heb ik getwijfeld of Selina mij kon helpen want ik had al wel 100x gehoord van andere “experts” dat ze de oplossing hadden. Ik had echt alles al geprobeerd, van heel chemisch tot helemaal natuurlijk, laseren, etc. Duizenden euros lichter. Maar wat ben ik blij dat ik met Selina in zee ben gegaan! Dankzij een paar goede tips was mijn huid met 2 maanden al zeker 70% opgeknapt. Tips die ik zonder haar waarschijnlijk nooit ontdekt had. Het is even een uitgave maar dan ben je voor de rest van je leven zo goed als acne vrij en kost het je op langere termijn toch echt minder geld. Mijn huid is nu 99% opgeknapt en ben enorm blij dat ik nu weet wat ik moet doen om het zo te houden!

Monica Acné Programma
Review Geeke acné programma

Ik had al een paar jaar last van acné voor ik bij Selina terecht kwam. Ook heb ik allerlei behandelingen, ‘medicijnen’ en huidproducten geprobeerd. De één met meer resultaat dan de ander. Wat mij vooral begon te irriteren was, dat deze oplossingen vaak tijdelijk waren. Hierdoor kreeg ik al het idee dat ik mijn eetgewoonten moest aanpassen. Via Facebook kwam ik Selina tegen en haar programma en persoonlijke, laagdrempelige benadering spraken mij aan! We zijn een paar maanden samen aan de slag gegaan en wat heb ik veel geleerd! Ik weet nu hoe ik de balans kan behouden en wat ik beter wel/niet kan eten. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn acné nu zelf onder controle kan houden. Dankjewel Selina!

Geeke Acné Programma
Marjan review acné programma

Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan aan het acné programma van Selina! Ik had daarvoor al zoveel geprobeerd. Zelfs Roaccutane hielp maar tijdelijk. Toen ik me meer ging verdiepen in acné en voeding kwam ik bij Selina uit. Doordat ik mee heb gedaan aan het programma is mijn huid echt een stuk beter geworden! En dat allemaal dankzij de juiste voeding en leefstijl. Geen ziekenhuisbezoeken en medicijnen meer voor mij. De persoonlijke aanpak van Selina vind ik echt fijn. Ze luistert echt naar je. De extra tips in de besloten Facebookgroep van het programma zijn ook erg handig! Ik heb nu een heel stuk van mijn zelfvertrouwen terug. Het was het geld echt waard. Selina, heel erg bedankt!

Marjan Acné Programma
Review Elianne Acné Programma

Voordat ik ging starten met het acne programma had ik in het begin wat twijfels. Dit omdat ik al zoveel verschillende producten en tips had gekregen en geprobeerd. Selina wist me echter te overtuigen dat er een oplossing was/is voor mijn acne. Zij heeft mij veel geleerd over de oorzaken van acne en de juiste keuze maken omtrent voeding en leefstijl. Een van de oorzaken van mijn acné was mijn darmgezondheid. Mijn darmen waren enorm beschadigd. Ik kon bijna geen producten verdragen, werd overal misselijk van en nam voeding dus niet goed op. Hierdoor voelde ik me vaak erg zwak en moe en had ik veel last van mijn gewrichten. Ik kan nu weer al mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren en ben zowel fysiek als mentaal (meer) in balans. Ik denk dat ik na ongeveer zes weken mij echt zichtbaar beter begon te voelen en merkte dat mijn huid rustiger werd. Soms dacht ik dat ik even stil stond in het proces, was ik minder gemotiveerd en begon ik aan mezelf te twijfelen. Selina wist me dan altijd nieuwe tips te geven en me te motiveren. Ik ben er nog niet helemaal, maar kan met deze handvatten weer een heel stuk verder in het investeren in mijn gezondheid. Ik ben Selina enorm dankbaar!

Elianne Acné Programma

Vroeger had ik geen last van acne, maar sinds een paar jaar struggle ik met mijn huid. Je huid iets wat je direct ziet, waar ik me erg oncomfortabel bij voelde in de tijd dat deze onrustig was. Ik kwam Selina tegen op Instagram en vroeg om informatie. Ik ben gestart met haar programma, waarbij ik een fijne begeleiding kreeg. Al na een aantal weken zag ik al verbetering. En nu na een half jaar kan ik met alle informatie die ik heb gekregen zelf verder. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen! Het voelt zoveel fijner om in de spiegel te kunnen kijken zonder de acne. Dank je wel Selina! 🙏

Lieke Acné Programma

Ik had al een paar jaar last van acné en begon me steeds onzekerder te voelen over mijn huid. Vooral in de zomer wilde ik me niet continu bezig houden met make-up als ik naar buiten ga. Ik wilde zo graag weer een gezonde gladde huid! Ik hield me nog niet echt bezig met voeding, maar had wel het idee dat mijn voeding een grote rol speelde. En ik wilde mijn acné graag op een gezonde manier aanpakken! Daarom ben ik Selina’s Acné Programma gaan volgen en leerde ik hoe ik mijn acné van binnenuit kon aanpakken. Zij heeft me tijdens dit traject gecoacht en heeft me zoveel tips gegeven om makkelijk en op de juiste manier te eten voor mijn huid. In het begin was het wel even wennen aan mijn nieuwe voedingspatroon, maar nu gaat het allemaal vanzelf! Het is nu een gewoonte geworden waardoor het me geen moeite meer kost!

Na een tijdje merkte ik een ontzettend groot verschil in mijn huid. Alle grote ontstekingen zijn weg, de roodheid is veel minder en mijn huid ziet er weer rustig en normaal uit. En dat allemaal zonder iets veranderd te hebben aan mijn huidverzorging! Met huidverzorging heb ik ook nooit veel gedaan. Ik ben heel blij dat ik nu van de onzekerheid over mijn huid af ben. Zo blij met het resultaat! Ik draag ook geen foundation meer omdat het gewoon niet meer nodig is!

Kimberly Acné Programma

De geschreven modules zijn goed opgebouwd, onderbouwd en helder beschreven. Ook al wist ik al aardig wat en kwamen de modules me niet onbekend voor, ik heb er toch weer van geleerd en ik zou het zeker aanraden aan iemand met huidproblemen👍Selina reageert ook snel op vragen met goed advies. Ik zie haar zeker als een waardige nieuwkomer die deze leefstijl helder kan uitleggen waardoor je er niet tegenop ziet maar juist naar uitziet om te beginnen.

Antje Acné Programma

Ik ben erg blij dat Selina / Knap Gezond op mijn pad is gekomen. Ik kamp al ruim 15 jaar met acnéproblemen en heb in die tijd het meeste vanuit de westerse (/reguliere) geneeskunde wel geprobeerd. Niets daarvan hielp blijvend. Een paar jaar geleden besloot ik het holistisch te gaan aanpakken (door middel van leefstijl en voeding) en Selina’s tips en inzichten passen daar perfect in. Wat ik ook fijn vind is haar persoonlijke aanpak: ze is geïnteresseerd in je verhaal en ‘acné-historie’ en geeft op basis daarvan suggesties voor dingen die je kunt proberen. Daarnaast geeft ze je het gevoel er niet alleen voor te staan, en hanteert ze een positieve benadering van het probleem, twee dingen die ik heel fijn vind! Acné is een complex probleem, maar Selina helpt me om steeds een stapje dichter bij de oplossing te komen.

Cloë Acné Programma

Ongeveer 4,5 jaar geleden toen ik begon met de pil kreeg ik last van acné rondom mijn kind en mond. Ik dacht dat ik gezond at, maar mijn huid verbeterde niet. Daarom besloot ik 2 jaar geleden naar de huisarts te gaan. Ik kreeg een heftige creme wat maar tijdelijk hielp. Al snel wist ik zeker dat het van binnenuit opgelost moest worden en dat mijn acné niet weg zou gaan met een creme of huidbehandeling. Een half jaar geleden ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en ben ik me meer gaan verdiepen in voeding. Zo kwam ik uit bij Selina en haar Online Acné Programma! Dit kwam voor mij precies op het goede moment want na 4 jaar was ik er echt klaar mee dat mijn huid niet verbeterde.

Tijdens het Online Acné Programma heb ik heel veel geleerd. Bij ieder persoon kan acné een andere oorzaak hebben en in dit programma komen alle mogelijke oorzaken aan bod! Je krijgt professionele en duidelijke informatie per onderdeel. Selina vertelt ook wat haar eigen ervaringen zijn geweest en dat vond ik persoonlijk heel fijn. Ze geeft goeie tips en adviezen waar je makkelijk mee aan de slag kan gaan.

Tijdens het traject moet je je leefstijl een beetje aanpassen, maar het is niet zo dat je een streng dieet moet volgen, helemaal niet zelfs! Door dit programma word je gewoon veel bewuster van wat voeding met je lichaam doet. Ik vond het zelf heel leuk en interessant om hiermee aan de slag te gaan. Door dit programma is mijn huid echt verbeterd en kan ik ook beter met tegenslagen omgaan. Als ik een weekje slecht heb gegeten en meer last heb van acné, heb ik hier minder problemen mee omdat ik weet dat mijn huid weer verbetert als ik de draad weer oppak. Ik zou dit programma aan iedereen met elke vorm van acné aanraden! Zelfs als je geen acné hebt is het een interessant programma want goede voeding is voor iedereen belangrijk. Bovendien is niet alleen mijn huid verbeterd, maar voel ik me ook fitter!

Anouk Acné Programma

Ik heb veel gehad aan Selina’s programma, maar nog meer aan het persoonlijk contact met haar! Ze is heel bewust van het feit dat niet iedere huid en levensstijl hetzelfde is en neemt de tijd om naar je te luisteren. Met vragen kun je ook altijd bij haar terecht. Het programma heeft dingen voor me duidelijk gemaakt en oorzaken uitgesloten. Ik ben er nog niet helemaal, maar voel me al veel zekerder over mijn huid en durf nu ook zonder foundation naar mijn werk te gaan. Ik ben tevreden!

Darinka Acné Programma