Voel jij je onzeker als je in de spiegel kijkt?

Heb jij al meerdere bezoekjes gebracht aan de Huisarts en dermatoloog voor je acné? Honderden euro’s besteed aan nieuwe huidverzorging en acné behandelingen? Maar heb je jaren later nog steeds last van acné? Ben je bang dat het erfelijk of hormonaal is en er dus simpelweg niets aan te doen is?

Ik weet precies hoe je je voelt. Ook ik heb jarenlang last gehad van acné. De huisarts stuurt je naar huis met uitdrogende cremes of medicijnen met nare bijwerkingen. En dan komt de acné ook nog eens terug wanneer je ermee stopt. Logisch, want dit soort middelen bestrijden enkel de symptomen waardoor je eigenlijk aan het dweilen bent met de kraan open. Maar wat is dan wel de juiste manier om acné aan te pakken?

Draai die kraan dicht en pak de oorzaak aan!

Acné is een teken dat er iets niet goed gaat in je lichaam. Wanneer één of meerdere organen overbelast zijn en niet krijgen wat ze nodig hebben om goed te functioneren, ontstaat er acné. De oplossing is dus om je lichaam te geven wat het nodig heeft om dit aan te pakken!

Maar hoe doe je dat?

Allereerst moet je weten wat er exact gebeurt in je lijf. Hoe ontstaat acné? Welke organen zijn hier bijvoorbeeld bij betrokken? En hoe zorg je ervoor dat deze weer hun werk gaan doen? Hiervoor heb je de juiste kennis nodig. Geen tips van Google, maar kennis van professionals die weten waar ze het over hebben.

Ik heb als Ervaringsdeskundige mijn werk gemaakt van acné. Toen ik te maken kreeg met extreme acné ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren, heb ik jarenlang onderzoek gedaan en ben ik in gesprek gegaan met andere professionals uit verschillende vakgebieden. Want dát is juist zo belangrijk! Een Dermatoloog of Huidtherapeut weet bijvoorbeeld weinig over voeding, maar weet wel hoe je je huid van buitenaf kunt ondersteunen.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld, heb ik toegepast op mezelf. Nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn acné eindelijk onder controle heb. Ik verstop me niet langer achter een dikke laag make-up, voel me fitter dan ooit en kan weer genieten van alles wat ik wil doen!

Online Acné Programma

Als Ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk en tijdrovend het is om van acné af te komen zonder hulp. Je kunt jaren blijven aanmodderen en honderden euro’s blijven besteden aan huidverzorging en behandelingen. Zonder het gewenste resultaat.

Wat jij nodig hebt is een duurzame oplossing. Een oplossing waarvan jij je leven lang plezier kunt hebben. Een leefstijl waarmee jij je huid gezond kunt krijgen én houden. Daar heb je niet alleen de juiste kennis voor nodig, maar ook een stappenplan. Welke stappen moet je doorlopen en in welke volgorde? Wat kan je doen op het gebied van voeding en leefstijl om de onderliggende problemen aan te pakken? Hoe krijg je je hormonen bijvoorbeeld weer in balans? Hoe herstel je je darmen? Daar kan ik jou allemaal bij helpen!

Van een onzuivere huid naar je beste huid ooit!

Met mijn Online Acné Programma help ik jou acné de baas te worden met behulp van de juiste voeding en leefstijl. Je leert alles over de oorzaken van acné en hoe je deze van binnen (en buiten) kunt aanpakken. De focus ligt hierbij volledig op een duurzame leefstijlverandering!

Een programma van 8 weken

Elke week ontvang je een module. In totaal bestaat het programma uit 8 modules:

1. Mijn verhaal

2. Voeding & IGF-1 hormoon 

3. Darmgezondheid

4. Hormonen & bloedsuikerspiegel

5. Hormonen & lever

6. Chronische stress

7. Huidverzorging & make-up

8. Acné voedingsplan & leefstijl

Online Acné Programma

Je krijgt:

Alle benodigde kennis in een uniek totaalpakket

Om acné bij de bron aan te pakken, moet je weten hoe acné ontstaat en wat je lichaam nodig heeft om het probleem op te lossen. Daarom leer ik jou hoe je dat kunt doen zodat jij je huid weer in topconditie krijgt! Dit is het eerste programma waarin alle verschillende aspecten van acné worden behandeld, van voeding en leefstijl tot huidverzorging en make-up! 

Praktische voeding- en leefstijltips

Het programma staat vol met praktische tips die je direct kunt toepassen. Wat kan je beter vermijden om een specifieke oorzaak van acné aan te pakken? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn andere tips om je lichaam hierbij te ondersteunen? Elke module bevat een aantal actiepunten waar je meteen mee aan de slag kunt! Bijvoorbeeld welke tests je kunt doen om dingen uit te sluiten.

6 Maanden persoonlijke hulp & support

Omdat ik jou tijdens dit traject alle aandacht wil geven die je verdient, ben ik 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Ik beantwoord binnen no-time al je vragen, geef je advies op maat en help je verder wanneer je vastloopt. Samen leggen we jouw unieke puzzel!

Toegang tot de besloten Facebook Community

Leer de andere meiden kennen die hetzelfde traject volgen! Je kunt elkaar vragen stellen en tips en ervaringen delen. Ook ik ben aanwezig in de Community en geef antwoord op alle vragen die gesteld worden.

Een acné voedingsplan

Ik heb een weekschema voor je samengesteld met allerlei simpele en lekkere maaltijden die hormoonproof en darmvriendelijk zijn. Hiermee kan jij je acné op afstand houden! Als bonus krijg je hier een gratis boodschappenlijst bij.

Een duurzame oplossing

Dit programma richt zich op een duurzame leefstijlverandering zodat de acné niet alleen weg gaat, maar ook weg blijft! Ik geef je de kennis, handvatten en voeding- en leefstijltips die jij nodig hebt voor een acnéproof leefstijl.

Je zelfvertrouwen terug!

Dit is nog het allerbelangrijkste want daardoor kan je weer genieten van alles wat je wilt doen! Je hoeft je niet langer te verstoppen vanwege je huid. Weg met al die make-up, tijd om te stralen!

Bonus: food do’s & don’ts bij acné

Dit is een hulplijst waarin de voedingsmiddelen staan die je beter kunt vermijden, de alternatieven die je kunt nemen, de voedingsmiddelen die je kunt eten maar met mate en de voedingsmiddelen die juist goed zijn tegen acné (de acné killers). Dit alles in één handig overzicht om het makkelijker voor je te maken!

Bonus: huid logboek

Door middel van het huid logboek kan je makkelijk de voortgang van je huid bijhouden! Wat heb je gegeten? Had je last van klachten? En hoe heeft je huid daarop gereageerd? Op deze manier kan je goed checken op welke voedingsmiddelen jij reageert en kan je bepaalde patronen ontdekken.

Garantie

Dit programma is inhoudelijk gebaseerd op de Orthomoleculaire geneeskunde, Huidtherapie, Voeding & Diëtetiek en relevante literatuur. De module over huidverzorging & make-up is tevens gecheckt door een Huidtherapeut om de kwaliteit te waarborgen. Zo kan ik jou de garantie bieden dat de kennis die jij gedurende je leven meeneemt geen onzin is!

Daarnaast wil ik je een tweede garantie geven, omdat ik weet dat je al genoeg geld hebt besteed aan je huid en ik 100% zeker weet dat ik jou verder ga helpen met dit programma en mijn persoonlijke hulp & support. Ben je na 2 weken niet tevreden met mijn hulp? Dan krijg je je geld terug!

Nog vragen? Vraag een adviesgesprek aan!

Heb je nog vragen aan mij? Of wil je zeker weten of dit programma geschikt is voor jou? Vraag dan een adviesgesprek aan via WhatsApp! Hierin bespreken we o.a. jouw huidige situatie, klachten en symptomen en kunnen we vervolgens nagaan wat voor jou de beste oplossing is. Een adviesgesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost €25. Wanneer je na het adviesgesprek besluit mijn online programma aan te schaffen, worden de kosten van het adviesgesprek kwijtgescholden. Dan krijg je het adviesgesprek dus cadeau! Wil je een adviesgesprek? Stuur me een berichtje op WhatsApp! (0641843546)

Investering

Je investering voor het Online Acné Programma is €349 (ex. btw)

Dit is inclusief een half jaar persoonlijke ondersteuning van mij! Ben je helemaal klaar met acné en wil je het probleem nu écht bij de bron aanpakken? Laat mij je helpen en kom nu in actie! Het zal je uiteindelijk veel tijd, geld en littekens besparen. Je geluk en gezondheid zet je toch niet in de wacht?

349.00Yes, ik doe mee!

Vroeger had ik geen last van acne, maar sinds een paar jaar struggle ik met mijn huid. Je huid iets wat je direct ziet, waar ik me erg oncomfortabel bij voelde in de tijd dat deze onrustig was. Ik kwam Selina tegen op Instagram en vroeg om informatie. Ik ben gestart met haar programma, waarbij ik een fijne begeleiding kreeg. Al na een aantal weken zag ik al verbetering. En nu na een half jaar kan ik met alle informatie die ik heb gekregen zelf verder. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen! Het voelt zoveel fijner om in de spiegel te kunnen kijken zonder de acne. Dank je wel Selina! 🙏

Lieke

Ongeveer 4,5 jaar geleden toen ik begon met de pil kreeg ik last van acné rondom mijn kind en mond. Ik dacht dat ik gezond at, maar mijn huid verbeterde niet. Daarom besloot ik 2 jaar geleden naar de huisarts te gaan. Ik kreeg een heftige creme wat maar tijdelijk hielp. Al snel wist ik zeker dat het van binnenuit opgelost moest worden en dat mijn acné niet weg zou gaan met een creme of huidbehandeling. Een half jaar geleden ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en ben ik me meer gaan verdiepen in voeding. Zo kwam ik uit bij Selina en haar Online Acné Programma! Dit kwam voor mij precies op het goede moment want na 4 jaar was ik er echt klaar mee dat mijn huid niet verbeterde.

Tijdens het Online Acné Programma heb ik heel veel geleerd. Bij ieder persoon kan acné een andere oorzaak hebben en in dit programma komen alle mogelijke oorzaken aan bod! Je krijgt professionele en duidelijke informatie per onderdeel. Selina vertelt ook wat haar eigen ervaringen zijn geweest en dat vond ik persoonlijk heel fijn. Ze geeft goeie tips en adviezen waar je makkelijk mee aan de slag kan gaan.

Tijdens het traject moet je je leefstijl een beetje aanpassen, maar het is niet zo dat je een streng dieet moet volgen, helemaal niet zelfs! Door dit programma word je gewoon veel bewuster van wat voeding met je lichaam doet. Ik vond het zelf heel leuk en interessant om hiermee aan de slag te gaan. Door dit programma is mijn huid echt verbeterd en kan ik ook beter met tegenslagen omgaan. Als ik een weekje slecht heb gegeten en meer last heb van acné, heb ik hier minder problemen mee omdat ik weet dat mijn huid weer verbetert als ik de draad weer oppak. Ik zou dit programma aan iedereen met elke vorm van acné aanraden! Zelfs als je geen acné hebt is het een interessant programma want goede voeding is voor iedereen belangrijk. Bovendien is niet alleen mijn huid verbeterd, maar voel ik me ook fitter!

Anouk Acné Programma

Ik heb veel gehad aan Selina’s programma, maar nog meer aan het persoonlijk contact met haar! Ze is heel bewust van het feit dat niet iedere huid en levensstijl hetzelfde is en neemt de tijd om naar je te luisteren. Met vragen kun je ook altijd bij haar terecht. Het programma heeft dingen voor me duidelijk gemaakt en oorzaken uitgesloten. Ik ben er nog niet helemaal, maar voel me al veel zekerder over mijn huid en durf nu ook zonder foundation naar mijn werk te gaan. Ik ben tevreden!

Darinka Acné Programma

Ik had al een paar jaar last van acné en begon me steeds onzekerder te voelen over mijn huid. Vooral in de zomer wilde ik me niet continu bezig houden met make-up als ik naar buiten ga. Ik wilde zo graag weer een gezonde gladde huid! Ik hield me nog niet echt bezig met voeding, maar had wel het idee dat mijn voeding een grote rol speelde. En ik wilde mijn acné graag op een gezonde manier aanpakken! Daarom ben ik Selina’s Acné Programma gaan volgen en leerde ik hoe ik mijn acné van binnenuit kon aanpakken. Zij heeft me tijdens dit traject gecoacht en heeft me zoveel tips gegeven om makkelijk en op de juiste manier te eten voor mijn huid. In het begin was het wel even wennen aan mijn nieuwe voedingspatroon, maar nu gaat het allemaal vanzelf! Het is nu een gewoonte geworden waardoor het me geen moeite meer kost!

Na een tijdje merkte ik een ontzettend groot verschil in mijn huid. Alle grote ontstekingen zijn weg, de roodheid is veel minder en mijn huid ziet er weer rustig en normaal uit. En dat allemaal zonder iets veranderd te hebben aan mijn huidverzorging! Met huidverzorging heb ik ook nooit veel gedaan. Ik ben heel blij dat ik nu van de onzekerheid over mijn huid af ben. Zo blij met het resultaat! Ik draag ook geen foundation meer omdat het gewoon niet meer nodig is!

Kimberly Acné Programma

De geschreven modules zijn goed opgebouwd, onderbouwd en helder beschreven. Ook al wist ik al aardig wat en kwamen de modules me niet onbekend voor, ik heb er toch weer van geleerd en ik zou het zeker aanraden aan iemand met huidproblemen👍Selina reageert ook snel op vragen met goed advies. Ik zie haar zeker als een waardige nieuwkomer die deze leefstijl helder kan uitleggen waardoor je er niet tegenop ziet maar juist naar uitziet om te beginnen.

Antje Acné Programma

Ik ben erg blij dat Selina / Knap Gezond op mijn pad is gekomen. Ik kamp al ruim 15 jaar met acnéproblemen en heb in die tijd het meeste vanuit de westerse (/reguliere) geneeskunde wel geprobeerd. Niets daarvan hielp blijvend. Een paar jaar geleden besloot ik het holistisch te gaan aanpakken (door middel van leefstijl en voeding) en Selina’s tips en inzichten passen daar perfect in. Wat ik ook fijn vind is haar persoonlijke aanpak: ze is geïnteresseerd in je verhaal en ‘acné-historie’ en geeft op basis daarvan suggesties voor dingen die je kunt proberen. Daarnaast geeft ze je het gevoel er niet alleen voor te staan, en hanteert ze een positieve benadering van het probleem, twee dingen die ik heel fijn vind! Acné is een complex probleem, maar Selina helpt me om steeds een stapje dichter bij de oplossing te komen.

Cloë Acné Programma
Review Elianne Acné Programma

Voordat ik ging starten met het acne programma had ik in het begin wat twijfels. Dit omdat ik al zoveel verschillende producten en tips had gekregen en geprobeerd. Selina wist me echter te overtuigen dat er een oplossing was/is voor mijn acne. Zij heeft mij veel geleerd over de oorzaken van acne en de juiste keuze maken omtrent voeding en leefstijl. Een van de oorzaken van mijn acné was mijn darmgezondheid. Mijn darmen waren enorm beschadigd. Ik kon bijna geen producten verdragen, werd overal misselijk van en nam voeding dus niet goed op. Hierdoor voelde ik me vaak erg zwak en moe en had ik veel last van mijn gewrichten. Ik kan nu weer al mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren en ben zowel fysiek als mentaal (meer) in balans. Ik denk dat ik na ongeveer zes weken mij echt zichtbaar beter begon te voelen en merkte dat mijn huid rustiger werd. Soms dacht ik dat ik even stil stond in het proces, was ik minder gemotiveerd en begon ik aan mezelf te twijfelen. Selina wist me dan altijd nieuwe tips te geven en me te motiveren. Ik ben er nog niet helemaal, maar kan met deze handvatten weer een heel stuk verder in het investeren in mijn gezondheid. Ik ben Selina enorm dankbaar!

Elianne