Tastea Detoxthee

by on

Omdat ik zelf altijd al gek ben geweest op detoxthee, was ik erg benieuwd naar de detoxthee van Tastea. Tastea Detox is net als de andere Tastea blends 100% natuurlijk. Tastea Detox bestaat uit 2 potten verse thee: Detox Morning en Detox Evenening. Samen vormen ze een detoxkuur van 30 dagen die onder andere je immuunsysteem, huid, stofwisseling en nachtrust zou moeten verbeteren. Nu zijn we 30 dagen verder en wil ik jullie laten weten of de thee daadwerkelijk wat voor mij heeft gedaan!

Waarbij kan Tastea Detox ondersteunen?

Tastea Detox kan je immuunsysteem een boost geven, je huid verbeteren, vocht afdrijven, een opgeblazen gevoel verminderen, stress en vermoeidheid verminderen, je weerstand verhogen, je stofwisseling en nachtrust verbeteren en je honger gevoel onderdrukken.

Ingrediënten

Detox morning

Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart, Taraxacum, Spirulina, Guarana.

Detox evening

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Geur en smaak

Detox morning

Detox Morning ruikt voornamelijk naar citroen met een lichte bloemengeur. Qua smaak is deze lekker fris en mild. De Spirulina die erin zit, proef je totaal niet. Dit is normaal gesproken een enorm overheersende smaak, maar in deze thee niet.

Detox evening

Detox Evening is mijn favoriet van de twee. Deze ruikt en smaakt wat sterker, maar ik gebruik gewoon wat minder van deze thee per kopje in verhouding met de Detox Morning. Detox Evening heeft een heerlijke citroengeur en -smaak met een vleugje sinaasappelschil.

Resultaten

Nu ik de thee 30 dagen lang s’ochtends en s’avonds heb gedronken, heb ik een aantal goede resultaten opgemerkt. Zo is mijn huid rustiger dan normaal, is mijn spijsvertering verbetert en voel ik me energiek. Tussendoor heb ik een paar festivals gehad en ben ik ongesteld geweest waar mijn huid normaal altijd onrustig van wordt, maar ik merkte op dat mijn huid dit keer minder onrustig werd en ook sneller opknapte.

Natuurlijk weet je nooit of dat door de thee komt of door je manier van eten, maar ontgiften is sowieso goed voor je. Iedereen heeft het nodig van tijd tot tijd, zeker nu we in een tijd leven waarin je dagelijks zoveel gifstoffen binnen krijgt dat je lichaam het niet meer bij kan houden. Als gifstoffen vervolgens ophopen in je lichaam en daar te lang blijven zitten, ondermijnen ze je immuunsysteem en voel je je zwakker en vermoeid. Je hoeft niet perse met thee te detoxen, maar het is wel een makkelijke en snelle manier om dagelijks te ontgiften. Soms detox ik met water en het sap van 1 limoen wat ook prima werkt! Detoxen heeft natuurlijk wel weinig zin als je elke dag troep blijft eten, dus gezond eten is sowieso van belang. Anders is het net dweilen met de kraan open!

www.tastea.eu

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.