Vegan tzatziki

by on

Jongens wat een weer! Ik denk niet dat ik de enige ben die vandaag de hele dag doorbrengt in bikini. Bij mooi weer hoort natuurlijk lekker eten en vandaag had ik zin in stokbrood met tzatziki dus heb ik deze vegan variant in elkaar geflanst. Het is een heerlijke frisse dip geworden, perfect voor bijvoorbeeld een BBQ! De komende dagen kunnen we nog genieten van dit fantastische weer, dus nog genoeg momenten om deze vegan tzatziki te maken!

Benodigdheden

  • kommetje
  • kleine garde

Bereiding

Bereidingstijd: 15 min

  1. Snij de komkommer in hele kleine stukjes. De stukjes moeten klein genoeg zijn want je gaat verder geen blender meer gebruiken.
  2. Doe de kleine stukjes komkommer in het kommetje, voeg de sojayoghurt, vegan mayo en het citroensap toe.
  3. Pers ook de knoflook uit in het kommetje en roer dit goed door elkaar met een kleine garde.

And you’re done! Super simpel en snel gemaakt, dus perfect als je onverwachts een borrel of BBQ hebt.

Heb je het recept gemaakt?

Laat me weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #knapgezond. Fijne zondag!

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.