Vegan voedingsplan op maat

Wil je veganistisch eten, maar ben je bang om voedingsstoffen of eiwitten tekort te komen? Of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Dan help ik je graag! Als Online Voedingscoach help ik jou met het behalen van je doelen door middel van een vegan voedingsplan op maat en persoonlijke begeleiding. Veganistisch eten is ontzettend gezond voor je mits je weet waar je op moet letten. Aankomen in spiermassa is ook goed mogelijk met een plantaardig voedingspatroon!

Voedingsplan op maat & coaching

Bij het samenstellen van je voedingsplan hou ik onder andere rekening met je levensstijl, allergieën of intoleranties en dingen die je niet lust! Daarnaast draag ik mijn kennis aan jou over zodat je weet wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en je doelen te behalen. Op deze manier blijf je gemotiveerd, omdat je weet waar je het voor doet!

Je krijgt:

Een voedingsplan op maat met gezonde en makkelijke maaltijden.

Informatie en hulplijsten die van toepassing zijn op jouw situatie.

Een uitgebreide analyse van je voedingsdagboek waaruit blijkt welke voedingsstoffen je tekort komt.

3 Maanden lang persoonlijke begeleiding via Whatsapp of email. Al jouw vragen worden binnen no-time beantwoord!

Een nieuwe jij met een gezonde plantaardige levensstijl voor de rest van je leven.

Je investering voor dit pakket is eenmalig €289 (excl. BTW)

Wat gebeurt er als je je aanmeld?

Ik mail je het intakeformulier en voedingsdagboek. Jij vult deze in en stuurt ze terug. Op basis van jouw gegevens, doelen en voorkeuren stel ik een voedingsplan samen. Wanneer het voedingsplan klaar is, stuur ik je deze op en lopen we er samen doorheen. Vanaf dat moment gaan we aan de slag! Jij kan me continu bereiken voor vragen en ik stuur je wekelijks een berichtje om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Samen werken we naar jouw ideale plantaardige levensstijl toe!

Meld je aan!